Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης - Τμήμα Μαθηματικών - Πανεπιστήμιο Πατρών

Η πλατφόρμα Πλατφόρμα eClass:: Τμήμα Μαθηματικών αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων. Ακολουθεί τη φιλοσοφία του λογισμικού ανοικτού κώδικα και υποστηρίζει την υπηρεσία Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις. Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται με τη χρήση ενός απλού φυλλομετρητή (web browser) χωρίς την απαίτηση εξειδικευμένων τεχνικών γνώσεων.

Ανακοινώσεις

  • - Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016 -

    Οι λογαριασμοί για τους πρωτοετείς προπτυχιακούς φοιτητές του ακαδ. έτους 2016-2017 έχουν δημιουργηθεί στο eclass. Tα credentials έχουν αποσταλλεί στο email σας (όπως έχει δηλωθεί στο Μηχανογραφικό Δελτίο).

  • - Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016 -

    Κατά την διαδικασία εγγραφής στην παλτφόρμα αποφύγετε την χρήση εξωτ. παρόχων υπηρεσιών email. Ειδικά με το hotmail.com, hotmail.gr έχουν παρουσιαστεί πλείστα προβλήματα στην διαδικασία επιβεβαίωσης της εγγραφής σας στην πλατφόρμα. Χρησιμοποιήστε το email της Σχολής (πχ user@student.math.upatras.gr) ή του Παν. Πατρών (px user@upnet.gr) που σας έχει δοθεί.

  • - Τετάρτη, 02 Απριλίου 2014 -

    Παρακαλούνται οι χρήστες να διαβάζουν και να εκτελούν προσεκτικά τις διαδικασίες εγγραφής στην πλατφόρμα. Μη εγκεκριμένες ενέργειες χρηστών θα έχουν σαν αποτέλεσμα την μη εξουσιοδότηση πρόσβασης στην πλατφόρμα.

 Συνδεδεμένοι χρήστες: 33